Kjøpsbetingelser

Vi ber deg vennligst lese nøye gjennom våre kjøpsbetingelser for handel hos oss i Beautybubble.no Ved kjøp hos oss har du godtatt våre kjøpsbetingelser.

 

FIRMAINFORMASJON:

Beautybubble.no (Alldis AS)

Org.nr. NO 816871352 MVA

 

KUNDESERVICE:

Kontakt oss på:

Tlf: (man-fred 9-16): 957 79 070

Mail: hei@beautybubble.no (besvares innen 24t på hverdager)

LEVERINGSTID:

Kort leveringstid. 2-4 dager.

Normalt vil du ha varene hjemme hos deg i løpet av 2-4 virkedager om du betaler med kort. Som virkedager regnes mandag til fredag, ikke lørdag, søndag og helligdager.

Leveringstiden på 2-4 virkedager gjelder fra du får en mail om at pakken er sendt fra vårt lager i Oslo. 

Adresse:

Som kunde er du ansvarlig for at korrekt adresse er oppført på din bestilling før bestillingen fullføres. Forsendelser som returneres fra Postnord grunnet feil adresse vil kunne sendes ut på nytt mot et beløp på 59,-. Dersom du ikke ønsker denne forsendelsen og dermed kansellerer din bestilling vil du bli belastet 59,- av totalbeløpet grunnet frakt og administrasjon.

FRAKT OG GEBYRER:

FRAKT - Frakt er 59,- til adresser i Norge. Bestillinger over 299,- sendes fraktfritt i Norge, med unntak av sendinger til Svalbard. 

GRATIS RETUR - Du kan når som helst innen 365 dager gratis returnere uåpnende og ubrukte produkter til oss. Kontakt kundeservice for gratis returetikett

14 DAGERS ANGRERETT - Du har etter loven 14 dagers angrerett på produkter kjøpt fra nettbutikker. 

INGEN TOLL  -  Beautybubble.no er et Norsk selskap med lager i Oslo. Du betaler derfor ingen toll.

 

BETALING:

Vi har 5 ulike betalingsmetoder du kan velge mellom: 

1. Bank, Kredittkort (Visa, Eurocard eller Mastercard).

Det er trygt å handle hos oss og ingen kan lese ditt kortnummer. Klarna står for transaksjonen. 

2. PayPal

 

REKLAMASJON/ RETUR AV VARER:

Du har etter loven 14 dagers angrerett  på produkter kjøpt fra nettbutikker. Angretten er gjeldene fra den dagen du mottar varen. 

Ønsker du å returnere hele eller deler av din ordre tar du kontakt med får kundeservice for returetikett. Når returen er mottatt vil vi refundere deg beløpet du har betalt for varene.

Det er kundens ansvar å pakke produktene som skal returneres forsvarlig og godt nok, slik at de kommer fram til oss i god behold. 

Merk at produktets eventuelle forsegling ikke må brytes. Produktet må heller ikke være brukt/ testet. Varen skal leveres tilbake med alt tilhørende produktet (emballasje o.l).

Har du mottatt feil varer eller varer med feil, sender vi deg nye varer uten kostnad for deg. Den feilsendte varen må sendes i retur (eventuelt bilde ved defekte varer), før korrekt vare kan sendes ut. Ta da kontakt med vår kundeservice på hei@beautybubble.no eller på telefon 957 79 070 for gratis returetikett. Husk å ha ditt ordrenummer tilgjengelig når du kontakter oss.

Returadresse:
Beautybubble.no (Alldis As), Holmenveien 20, 0374 Oslo

NB! Husk å merke din retur med avsender og ordrenummer.

RABATTKODER:

Rabattkoder er ikke gyldig på allerede nedsatte varer/salg/value deals/salg. 

ALDERSGRENSE:

Er du mindreårig må avtale godkjennes av foresatte. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. 
Kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

 

OBS! Vi tar forbehold om at bilde/skrive/trykkfeil kan forekomme. Korrekt fremstilling av farger og nyanser er høyt prioritert hos oss, men det er kundens egen datamaskin og skjerminnstillinger som avgjør hvordan den vises hos hver enkelt. Vi kan dermed ikke garantere at bildene gjengir varens virkelige farge med 100% sikkerhet.